FELÚJÍTÁSI MUNKÁK MIATT LEZÁRJÁK AZ ELŐSZÁLLÁS ÉS NAGYKARÁCSONY KÖZÖTTI HIDAT

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában megújul a 6211-es jelű Előszállás-Nagykarácsony összekötő út 1,9 kilométeres szakasza a Magyar Falu Program keretében. A felújítás érinti az Előszállás felőli oldalon található hidat is, melyet a munkálatok idejére 2020. augusztus 1-je, szombat reggel 8 órától várhatóan két hónapra lezárnak a szakemberek.

A híd felújítása technológiai és forgalombiztonsági okok miatt, annak teljes lezárása mellett valósítható meg. Ez idő alatt a terelőút Előszállás irányából a 61-es főút - Előszállás – 62123-as jelű út - Daruszentmiklós – 6228-as jelű út - Mezőfalva – 6219-es jelű út - Nagykarácsony útvonal, melyet a szükséges helyeken sárga táblák jeleznek. A hídlezárás ideje alatt az autóbuszközlekedés változásairól a VOLÁNBUSZ Zrt. helyi hirdetményekben tájékoztatja a közlekedőket.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

 

További információk:

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Kommunikációs osztály

 

E-mail: kommunikacio@kozut.hu

Weboldal: www.kozut.hu

Instagram: www.instagram.com/magyarkozut

TikTok: https://vm.tiktok.com/tqaBkx/

Youtube: www.youtube.com/magyarkozuthivatalos  

Facebook: www.facebook.com/MagyarKozut