Kérdezőbiztosok a városban

Bicske város közlekedésében jelentős fejlesztések várhatóak, ezért Bicske Város Önkormányzata Fenntartható Mobilitási Tervet készít a város közlekedési folyamatainak feltárására, a várható kihívásokra való felkészülés jegyében. A fenntartható városi mobilitási terv (SUMP) feladata, hogy a meglévő közlekedési infrastruktúrák és szolgáltatások kezelése hatékonyabbá váljon, valamint, hogy költséghatékony mobilitási intézkedéseket határozzon meg. (A terv előrehaladásáról és részeredményeiről folyamatosan tájékozódhatnak a www.bicske.hu honlapon vagy a Bicske Város Önkormányzat Hivatalos Facebook oldalán.)

Bicske jelentős város, számottevő vonzással, munkahelyekkel és oktatási célpontokkal, valamint vasútállomásai jelentős bicskei és környékbeli forgalmat bonyolítanak le, különösen Budapest irányába.

A város közlekedésének sokoldalúsága miatt kérdezőbiztosok bevonásával szeretnénk megismerni a bicskeiek és a környékbeliek utazási szokásait és a közlekedéssel szemben támasztott igényeit. Ezért kérjük, segítsék munkánkat, és válaszoljanak a közeljövőben az Önöket megszólító kérdezőbiztosaink kérdéseire akár a munkahelyen, az iskolákban, intézményekben, a vasútállomásokon, buszmegállókban, vagy a parkolókban, esetleg a város hivatalos Facebook oldalán!

Az információszerzés kizárólag az utazási szokásokra vonatkoznak majd, személyes adatokra nem irányulnak a kérdések.  A válaszadás önkéntes és anonim.

Az azonosítóval és megbízólevéllel rendelkező kérdezőbiztosaink előreláthatólag 2017. november 30-a és 2018. január 15-e között járják a várost a felmérés elkészítése céljából.

Támogató együttműködésüket előre is köszönjük szépen!

 

Bicske Város Önkormányzata