Korlátozás az M1-es autópálya győri elkerülő szakaszán a főváros irányába
korlátozás

HÍD DILATÁCIÓS JAVÍTÁSI MUNKÁK MIATT KORLÁTOZÁS LESZ AZ M1-ES AUTÓPÁLYA GYŐRI ELKERÜLŐ SZAKASZÁN, A FŐVÁROS IRÁNYÁBA

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. híd dilatációs javítási munkákat végez 2018. június 15-én, pénteken az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a győri elkerülő szakaszon. A munkavégzés miatt forgalomkorlátozásra és torlódásra számíthatnak a közlekedők.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 123-as és 125-ös kilométerszelvények között, a győri elkerülő szakaszán a Magyar Közút Nonprofit Zrt. komáromi mérnökségének szakemberei a reggeli csúcsidőszakot követően híd dilatációs javítási munkát végeznek. A beavatkozások nyomán várhatóan 12 óráig a külső forgalmi sávban, 12 óra után pedig a belső forgalmi sávban történik munkavégzés. A munkaterület mellett időszakosan 1 sávon, 80 km/órás sebességkorlátozás mellett haladhat a forgalom.

A Győr felé vezető oldalon, az M0-s autóút csomópontjától kezdődően továbbra is zajlanak 2,5 kilométeres szakaszon az M1-es autópálya felújítási munkálatai, melyek néhány héten belül befejeződnek, majd egy újabb helyszínen, a 28-as és 40-es kilométerszelvények között, 12 kilométeren folytatódnak a teljes körű rekonstrukciós munkák.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Mivel a győri elkerülő térségében zajló híd dilatációs javítások miatt a lehetséges alternatív útvonalakon is hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozások és a kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.

 

További információ:

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Kommunikációs osztály