Megindult a felmérés a bicskeiek közlekedési szokásairól

Bicske város közlekedésében jelentős fejlesztések várhatóak, ezért Bicske Város Önkormányzata Fenntartható Mobilitási Tervet készít a város közlekedési folyamatainak feltárására, a várható kihívásokra való felkészülés jegyében. A fenntartható városi mobilitási terv (SUMP) feladata, hogy a meglévő közlekedési infrastruktúrák és szolgáltatások kezelése hatékonyabbá váljon, valamint, hogy költséghatékony mobilitási intézkedéseket határozzon meg. (A terv előrehaladásáról és részeredményeiről folyamatosan tájékozódhatnak a www.bicske.hu honlapon vagy a Bicske Város Önkormányzat Hivatalos Facebook oldalán.)

Bicske jelentős város, számottevő vonzással, munkahelyekkel és oktatási célpontokkal, valamint vasútállomásai jelentős bicskei és környékbeli forgalmat bonyolítanak le, különösen Budapest irányába.

A város közlekedésének sokoldalúsága miatt kérdezőbiztosok bevonásával szeretnénk megismerni a bicskeiek és a környékbeliek utazási szokásait és a közlekedéssel szemben támasztott igényeit.

Ezért kérjük, segítsék munkánkat, és válaszoljanak az Önöket kizárólag nyilvános helyeken (vasútállomás, autóbusz állomás, egészségügyi központ, posta, járási hivatal, Kossuth tér, Hősök tere, Lidl, Tesco.) megszólító, vagy telefonon felkereső kérdezőbiztosaink kérdéseire.

A kérdőiv online is kitölthető a következő linken: https://goo.gl/forms/p8oBQdQGk2Adg8wZ2

Az információszerzés kizárólag az utazási szokásokra vonatkoznak majd, személyes adatokra nem irányulnak a kérdések.  A válaszadás önkéntes és anonim.

Az azonosítóval és megbízólevéllel (melyeket ellenőrzés céljából nyugodtan elkérhetnek a Kedves Lakók) rendelkező kérdezőbiztosaink  2017. december 7-étől 2018. január 15-éig járják a várost a felmérés elkészítése céljából.

Támogató együttműködésüket előre is köszönjük szépen!

 

Bicske Város Önkormányzata