Szociális ügyek eljárásrendje

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szociális ügyekben beadható kérelmek mellé, csatolni kell:

 

- a kérelmezővel egy háztartásban lakó valamennyi jövedelemmel rendelkező személy jövedelméről szóló igazolást a kérelem benyújtását megelőző hónapról (hivatalos igazolás munkabérről, GYES, családi pótlék, nyugdíj, munkanélküli ellátás, foglalkoztatást helyettesítő támogatás, egyéb havi rendszeres ellátás),

- amennyiben a kérelmező gyermekét egyedül nevelő szülő, az egyedülállóság tényét igazoló dokumentumot (elvált vagy házastársától külön élő kérelmező esetében a bírósági vagy gyámhatósági döntés vagy a gyámhatóságról, valamint a gyermekvédelmi és gyámügyi eljárásól szóló 149/1997.- (IX.1.0.) Korm. rendelet 18 § (2) bekezdésében meghatározott jegyzőkönyv).

 

Az ügymenet meggyorsítása érdekében kérjük fentiek betartását, olyan érvelést, hogy úgyis bent van a gépben, nem áll módunkban elfogadni, a hiányos, pontatlan kérelem elutasításra kerül. Azonnali támogatás nincs, kérjük, ennek tudomásul vételét! (Ha valaki hétfőn beadja a kérelmet, nem vehető fel szerdán a támogatás - az ügyintézők sürgetésével sem).

 

Az ügyintézésre van lehetőség személyesen a hivatal Recepcióján (hétfő, péntek 8-12 szerda 13-18 h között), ügyintézőink továbbra is rugalmasan, segítőkészen segítenek, de szigorúan betartva a járványügyi szabályokat.

Interneten, facebookon, messengeren, nincs lehetőség ügyintézésre, sürgetésre.

 

E-mail a linkelt tartalom figyelembe vételével küldhető: http://bicske.hu/friss/tajekoztato-az-elektronikus-ugyintezessel-kapcsolatban

 

Postán feladott levelet, az alábbi címre kérjük küldeni:

Bicskei Polgármesteri Hivatal Szociális Iroda, 2060 Bicske - Hősök tere 4.

 

Telefonon ügyintézőink, Horváthné Töli Éva a 06-20-2616684 , Zimmermann Borbála a 06-20-2937692  számon érhetőek el.

 

Segítsenek nekünk, hogy mi is segíthessünk Önöknek!

Köszönjük együttműködésüket!

 

Tisztelettel:

Fritz Gábor

Bicske Város Jegyzője