A Kormány téli rezsicsökkentésének kiegészítése

A 1364/2018 (VII.27.) Kormányhatározat értelmében a Kormány kiegészítette a korábbi, rendkívüli téli rezsicsökkentéssel kapcsolatos döntését, így már a támogatást azon lakosok is igénybe vehetik, akik a földgázhasználattal részben rendelkező településeken élnek és fával vagy szénnel tüzelnek.

Az egyszeri természetbeni támogatásban azon háztartások részesülhetnek, akik korábban kimaradtak a téli rezsicsökkentésből. (Ezt a tényt a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrizni fogja.) A természetbeni támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb, például szállítási, darabolási költségeket.

Az igénybejelentő nyilatkozat és az adatkezelési tájékoztató letölthető honlapunkról - vagy igényelhető személyesen a Bicskei Polgármesteri Hivatal portáján ügyfélfogadási időben - hétfő 8-12 h, szerda 13-18 h, péntek 8-12 h -  2018. október 15-éig dobható be a Bicskei Polgármesteri Hivatal portáján kihelyezett urnába.  

Ha szükséges, az adatlap kitöltésében az Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ-Kapcsolat Központ (2060 Bicske, Ady E. u. 1.) munkatársai nyújtanak segítséget az igénylőnek.