Bicske nem kér az új bevándorlókból
Fotó: Ivanics Imre
Fotó: Ivanics Imre
Fotó: Ivanics Imre

A Soros tervről tartott Nemzeti Konzultációt értékelte Tessely Zoltán, miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselő és Pálffy Károly, Bicske polgármestere.

Az értékelést stílusosan a 2016-ban bezárt bicskei befogadó állomás előtt tartották. Tessely Zoltán minden idők legeredményesebb Nemzeti Konzultációja kapcsán, amelyen 2 349 911 fő nyilvánított véleményt, megköszönte Magyarország polgárainak, hogy fontosnak, a jövőnket meghatározónak tartották a kérdést. Hangsúlyozta, a feladat nem ért véget, hiszen Magyarországot folyamatos támadások érik azért, amiért nem akar bevándorló országgá válni. Továbbra is fontos az összefogás, a magyarok pedig számíthatnak a kormányra és a Fidesz-KDNP-re.

A polgármester elmondta, a bicskeiek a saját bőrükön tapasztalták meg a bevándorlást, hiszen 1989 és 2016 között működött a befogadóállomás. Először Erdélyből jöttek menekültek, aztán a volt Jugoszlávia területéről, majd az egykori Szovjetúnió tagállamaiból. Ám a képlet egyszer csak megváltozott, és a szomszédos országok helyett messzi vidékekről érkeztek emberek, akikről hamar kiderült, nem akarnak beilleszkedni, és nem akarják a törvényeinket betartani. Végignézték többek között, amint a vonaton érkező migránsok a rendőröket dobálják azzal az élelmiszerrel, amit nekik adtak. A sokat tapasztalt Bicske ebből nem kér. Ezért állnak ki a kormány mellett.

Forrás: www.feol.hu/2017.XII.20.