Határozatlan időre szünetel a személyes ügyfélfogadás a Bicskei Polgármesteri Hivatalban

Tisztelt Ügyfeleink!

Tekintettel az új koronavírus miatt kialakult fokozódó járványügyi helyzetre, a hivatal biztonságos működése és a közfeladatok ellátásának hosszútávú biztosítása érdekében a Bicskei Polgármesteri Hivatalban 2020.  szeptember 14. napjától a személyes ügyfélfogadás határozatlan időre szünetel.

Érdemi ügyintézésre továbbra is van lehetőség ügyfélkapus azonosítást követően elektronikus úton, illetve postai úton, papír alapon.

A járványhelyzettől függetlenül az e-mail továbbra sem alkalmas érdemi ügyintézésre, lásd: http://bicske.hu/friss/tajekoztato-az-elektronikus-ugyintezessel-kapcsolatban

Általános tájékoztatást továbbra is kérhetnek Kedves Ügyfeleink munkaidőben a www.bicske.hu honlapon feltüntetett telefonszámokon, illetve az ott feltüntetett elektronikus levélcímeken.

Anyakönyvi ügyintézéshez (haláleset anyakönyvezése, házassági szándék bejelentése, stb.) előzetes időpont egyeztetés szükséges Dr. Kovács Györgyné anyakönyvvezetővel a 20/491-4401-es telefonszámon. Tájékoztatjuk a házasulandó feleket, hogy a járványügyi ajánlásokat figyelembe véve hivatali munkaidőn belül, az anyakönyvvezető irodájában továbbra is vendégek részvétele nélkül, két tanú jelenlétében köthető meg a házasság. Hivatali munkaidőn túl, a polgármesteri hivatal kijelölt helyiségében a tanúkon kívül 20 vendég jelenhet meg a szertartáson.  

Adóhatósági ügyekben  a Bicskei Polgármesteri Hivatal 22/565-464-es központi számán, vagy a 20/293-7398-as telefonszámon kérhetnek felvilágosítást.  

Szociális ügyekben közvetlen felvilágosítás a szocialis@bicske.hu e-mail címen, illetve a 20/293-7692-es telefonon Zimmermann Borbálától, vagy a 20/261-6684-es telefonszámon Horváthné Töli Évától kérhető munkaidőben.

Hatósági ügyek esetében munkaidőben Kompos Nóra áll a Kedves Ügyfelek rendelkezésére a 20/293-7619-es telefonszámon.

A polgármesteri hivatalba belépő személyek részére az orrot és szájat fedő eszköz (szájmaszk, sál, kendő), valamint kézfertőtlenítő használata kötelező, ezek nélkül az épületbe belépni tilos!

Közös érdekünk, hogy egymás egészségét megóvjuk és biztosítsuk a folyamatos ügyintézést!

 

Bicske, 2020. szeptember 11.

Fritz Gábor

jegyző